JOM SERTAI KEMPEN BERKONGSI BAHAN

Blog cikgufizik.com & Facebook Group CIKGU FIZIK ini dibangunkan bagi mewujudkan medium alternatif untuk memudahkan interaksi & perkongsian ilmu Fizik secara maya dalam usaha memantapkan proses P&P Fizik khususnya.

Bahan-bahan yang boleh disumbangkan terdiri daripada Modul, Slide P&P, Bahan-bahan Panitia Fizik, Nota-Nota Fizik, Soalan Ujian/Peperiksaan, Laman Web, Blog, Video, Animasi, Seminar & Lain-Lain.

SAYA SANGAT MENGALU-ALUKAN PERKONGSIAN BAHAN DARIPADA WARGA PENDIDIK SEKALIAN. Gabungan bahan-bahan yang bersesuaian dengan blog ini daripada warga pendidik diharapkan dapat memberi banyak manfaat untuk semua. Manfaat buat para pendidik dan juga untuk pelajar-pelajar.

Bagi yang ingin berkongsi bahan di dalam BLOG DAN FB GROUP ini bolehlah memuat naik (upload) bahan-bahan anda menggunakan borang(form) di bawah ini.

JUTAAN TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA

Rss Feed twitter facebook

Copyright © 2012 , All Rights Reserved

Designed by Electronic Cigarette Reviews, & Download Free Wp Themes, Free wordpress themes, Free wp themes

Penafian: wwww.cikgufizik.com adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yg disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yg diperolehi daripada blog ini.